Общи условия

Условия за ползване
С настоящите Общи условия се уреждат взаимоотношенията между клиенти на онлайн магазина и „БАРБУР“ ЕООД
Предмет на Общите условия
Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които фирма „БАРБУР“ ЕООД , със седалище и адрес на управление: гр. София, р-н Слатина, ж.к. Христо Смирненски, бл. 45, вх. Б, ет. 5, ап. 35 , вписана в Търговския регистър към Агенцията по вписванията с ЕИК 205425950 предоставя стоки и услуги на потребителите си чрез интернет (онлайн) магазина си.
1. Регистрация
Регистрацията не е задължителна за пазаруване в онлайн магазина. Ползвателят попълва регистрационна форма, в която посочва данните, необходими за издаването на фактура, както и валиден адрес за доставка, телефонен номер и e-mail адрес.
2. Съгласие
С отбелязване в поле „Съгласен съм с Общите условия” клиентът извършва електронно изявление, с което декларира, че е запознат с настоящите Общи условия и ги приема.
3. Условия за поръчка на стоки
а) Поръчка
Доставките на стоки от „БАРБУР“ ЕООД чрез онлайн магазина се изпълняват след създаване на профил или регистрация и направена поръчка за доставка на стока. В поръчката клиентът посочва начин на плащане, телефонен номер и e-mail адрес за връзка, както и желан адрес за получаване на поръчката. Всяка валидна и приета поръчка от страна на Клиента получава автоматично потвърждение, че е приета.
б) Потвърждение и изпълнение на поръчки
Операторът на онлайн магазина задължително потвърждава по телефона или e-mail адреса всяка поръчка, направена от Клиента.Ние си запазваме правото да не изпълни поръчка, направена през интернет магазина, ако попълнените данни на клиента не са валидни, или ако към момента няма наличност от поръчаната стока. Операторът е задължен да уведоми клиента за това на предоставения телефон за връзка или e-mail адрес. Клиентът заплаща стойността на поръчката по цените, посочени в поръчката. Клиентът може да откаже или да промени поръчка преди нейното потвърждение от оператор. Ако поради някаква причина стоката не може да бъде доставена, операторът може да предложи алтернативен продукт със сходни характеристики и цена, който клиентът има право да приеме или да откаже. Потвърждението на поръчката става в рамките на работния ден, ако поръчката е направена преди 16:30 часа, и на следващия работен ден, ако е направена след 16:30 часа. В случай, че поръчката е направена в неработен ден, потвърждението става на следващия работен ден. Ако не се свържем с Вас в рамките на 24 часа през работните дни или на първия работен ден след почивни дни, значи имаме технически проблем. Моля, свържете се с нас чрез вписаните в този сайт контакти.
4. Срок и цена на доставка
Срокът за доставяне на стоки, поръчани през интернет магазина , е до 3 работни дни, след получаване на потвърждение от страна на клиента. Цените за доставки в рамките на Република България са фиксирани и за зависят от това дали поръчката е адресирана до адрес на клиента или до офис на куриерската фирма.
5. Условия и начини на плащане
При плащане с „наложен платеж” клиентът заплаща дължимата сума в момента на доставка на стоките от куриер.
6. Доставка на стока
Доставката на стоката се извършва в офис на куриерска компания/ии,или от техен служител.Допълнително уточняваме и куриерската фирма.
7. Връщане на стока
Клиентът има право да върне закупена от него стока от интернет магазина в срок от 2 работни дни от доставката. Стоката трябва да е в пълна окомплектовка, в оригиналната си опаковка и в добър търговски вид. В този случай клиентът има право да получи обратно заплатената от него сума, в 30 дневен срок от получаването на стоката по банкова сметка, посочена от него на e-mail адреса ни. В случай на връщане на продукт и рекламация от страна на клиента, той е длъжен да се обади на телефон или да пише , за да уведоми за своето желание. Връщането може да се осъществи всеки работен ден между 09:00 и 18:00 ч. Разходите за доставка на върнатата стока са за сметка на клиента.
Със зареждане на онлайн магазина ни всеки един потребител приема и има задължение да спазва настоящите Общи условия за цялото време на ползване на страницата, от първоначалното зареждане до напускането й. Предоставената от нас информация не трябва да се тълкува, като абсолютно достоверна и правилна, дори и ако същата се окаже такава. При възникване на съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля, винаги се обръщайте за медицинска консултация към вашия личен лекар или към квалифициран и трудоспособен лекар. Въпреки постоянната ни работа, свързана с логистиката на предлагания асортимент е възможно някой от избраните продукти да не е наличен в момента. В този случай ще се свържем с Вас.
Цените на стоките са в български лева с включен ДДС и не включват разходите за доставка.
„БАРБУР“ ЕООД си запазва правото да променя цените без предварително уведомление, както и да коригира сгрешена информация за стоките. Възможни са печатни грешки, разлики в цветовото представяне на продуктите, както и промяна на техния дизайн. Имаме право по всяко време да променя съдържанието на онлайн магазина и настоящите Общи условия за ползването му.